۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

درج آگهی و تبلیغات رایگان در نمایشگاه صنعت نفت و گاز

دوستان عزیز، اگر به دنبال تبلیغات تخصصی و ; خود یا شرکت تان به صورت رایگان می باشد به سایت http://www.naft118.com/   مراجعه نمایید.

همچنین اگر به دنبال تخصص، محصول یا نیروی متخصص هستید می توانید با مراجعه به سایت، هدف مورد نظر خود را جستجو نمایید.

۱۹ خرداد ۹۵ ، ۱۳:۱۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
NAFT IR

برگزاری کلاس تست غیر مخرب مخرب (VT-MT-PT-RT-UT) با قیمت فوق العاده مناسب

برگزاری دوره های فشرده با قیمت مناسب تست های غیرمخرب به همراه کارگاه عملی در تمام شهرهای کشور با قیمت فوق العاده مناسب برای کلاس های 2 تا 10 نفره به صورت سفارشی با آموزش استاد سطح 3 انجمن آزمایشات غیرمخرب آمریکا

از آنجایی که این کلاس ها به صورت نیمه خصوص برگزار می شودند، بازدهی و یادگیری کلاس بالا خواهد بود در نتیجه مجموعه کامل دوره ها را می توان در 5 روز آموزش داد. بدین ترتیب هزینه حتی برای کلاس های دو نفره بسیار مناسب تر از هزینه شرکت هر نفر در دوره مشابه خواهد بود، ضمن اینکه به دلیل نیمه خصوص بودن کلاس بازدهی یادگیری بسیار بالاتر از دوره های مشابه بوده، و قبولی دانشجویان در امتحان پایانی (در تمامی دورها و تمامی شرکت ها) به صورت تضمینی می باشند. آموزش توسط استاد بین المللی سطح 3 انجمن آزمایشات غیرمخرب آمریکا انجام خواهد شد که در پایان دوره معتبرترین گواهی آموزشی مرتبط با دوره ها در سطح جهان (گواهی ASNT) به شرکت کننده های دوره داده می شود. لطفا جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09391189009 تماس حاصل فرمایید.

تلفن: 5 403 7777 0313   فاکس: 406 7777 0313مشاوره: 09391189009-09109309003

لطفا جهت اطلاع بیشتر به سایت http://www.naftir.com  مراجعه فرمائید.

برچسب ها : گواهینامه معتبر، مدرک بین المللی، دوره بازرسی چشمی، ASNT Level III، دوره، بازرسی، vt،
لینک های مرتبط : برگزاری دوره آزمایشات غیر مخرب، دوره های غیرحضوری، دوره های فنی و مهندسی، آموزش مجازی تست جوش،


۱۹ خرداد ۹۵ ، ۱۳:۱۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
NAFT IR

معرفی سایت های مفید

۱۹ خرداد ۹۵ ، ۱۳:۱۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
NAFT IR

بازرسی با التراسونیک (UT)

بازرسی با التراسونیک (UT)

جهت اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه بفرمایید:
http://www.ejosh.ir/


در این روش ( بازرسی فراصوتی ) از امواج فراصوتی برای آشکارسازی عیوب و تعیین محل آنها استفاده می‎شود. حوزۀ شنوایی انسان محدود به امواج صوتی با فرکانس 20 تا 20000 هرتز است و امواجی که دارای فرکانس بالاتر از این میزان باشند را امواج فراصوتی می‎نامند. فرکانسهایی که معمولاً در بازرسی فراصوتی مورد استفاده قرار می‎گیرند در محدوده MHz25 - 5/0 قرار دارند. امواج فراصوتی خصوصیاتی مانند نور مرئی دارند و می‎توانند بازتابیده، متمرکز و شکسته شوند. این امواج هنگام عبور از سطح مشترک بین دو محیط بازتابیده می‎شوند. و این ویژگی اساس بازرسی فراصوتی است. به طوری که در صورت وجود هرگونه ناپیوستگی در قطعه، بخشی از امواج فراصوتی بازتابیده شده و با بررسی امواج بازتابیده شده می‎توان به وجود و محل ناپیوستگیهای پی برد .امواج فراصوتی توسط مواد بلورین که دارای خاصیت پیزو الکتریکی هستند تولید می‎شوند. خاصیت پیزو الکتریک پدیده‎ای دو سویه است که در آن با فشردن بلوره پیزو الکتریک ولتاژ الکتریکی تولید می‎شود و یا بر عکس با اعمال ولتاژ الکتریکی، بلوره تغییر شکل یافته و فشرده می‎گردد [6]. با توجه به خاصیت پیزو الکتریکی، هنگامی که ولتاژ متناوبی به بلور اعمال شود، بلور مرتعش می‎شود و این ارتعاشات توسط یک ماده واسط نظیر آب یا روغن به ماده منتقل می‎شود و به این ترتیب امواجی در درون ماده سیر می‎کنند. تولید این امواج زمانی حداکثر تاثیر را دارد که بلور با بسامد طبیعی خود ارتعاش کند و این مورد به وسیله ابعاد و ثابتهای کشسانی مواد به کار رفته تعیین می‎شود .در صورتی که موج فراصوتی بر بلوری بتابد سبب ارتعاش آن خواهد شد و جریان متناوبی از میان صفحات بلور تولید می‎کند. با استفاده از این حالت می‎توان امواج فراصوتی را آشکار سازی نمود. از این‎رو از این بلورها می‎توان هم برای تولید و ارسال امواج فراصوتی و هم برای دریافت آنها استفاده نمود. رایج ترین موادی که برای این منظور مورد استفاده قرار می‎گیرند انواع سرامیکهای قطبی مانند تیتانات سدیم بیسموت، متانیوبات سرب، تیتانات سرب و گونه‎های مختلفی از خانواده زیرکونات تیتانات سرب می‎باشند .بازتاب امواج در فصل مشترک هوا- فلز عملاً 100 درصد است و برای انجام بازرسی باید فاصله هوایی بین فلز و پروب پر شود. استفاده از روغن باعث می‎شود در حدود 6 درصد از امواج تابیده شده از فصل مشترک عبور کند. از طرفی موج صوتی که از میان ماده‎ای انتشار می‎یابد، همواره بخشی از انرژیش را به سبب پراکندگی در فصل مشترکهای میکروسکوپی و همچنین اثر اصطکاکهای درونی ماده از دست می‎دهد [5]. این موضوع نشان می‎دهد که بازده عبور امواج فراصوتی بسیار پایین است .افزایش فرکانس موج با افزایش مقدار تضعیف صوت همراه است. با توجه به تضعیف موج فرکانسی که برای بازرسی انتخاب می‎شود مقداری بهینه دارد و به گونه‎ای انتخاب می‎شود که در عمق نفوذ دلخواه بتوان به حساسیت مناسبی دست یافت. معمولاً برای بازرسی قطعات فلزی از فرکانسهایی با گستره MHz20 - 10 و برای مواد پلیمری MHz5 - 2 استفاده می‎شود .

حالتهای مختلفی از موج مانند موج طولی یا فشاری، موج عرضی یا برشی و موح سطحی یا ریلی وجود دارد. در یک محیط جامد، هر سه نوع موج طولی، عرضی و سطحی می‎توانند انتشار یابند. لیکن در مایعات و گازها به علت عدم وجود صلبیت لازم، امواج عرضی و سطحی نمی‎توانند وجود داشته باشند پروبهای مورد استفاده در این روش در دو نوع عمودی و زاویه‎ای وجود دارند و هر نوع آنها شامل یک بلور است که با ارتعاش خود باعث تولید امواج فراصوتی می‎گردد. نیاز است تا پس از قطع ولتاژ، نوسان بلور میرا گردد. به همین جهت در پشت بلور از یک ماده میرا کننده استفاده می‎شود. پروب نوع عمودی برای فرستادن موج فشاری تحت زاویه 90 درجه نسبت به سطح استفاده می‎شود و تماس آن با سطح مورد نظر به صورت مستقیم و یا از طریق پوشش محافظ صورت می‎پذیرد. از پروبهای زاویه‎ای برای فرستادن موجهای برشی یا ریلی استفاده می‎شود. این پروبها در قطعه محافظ قرار دارند .روش انجام بازرسی به دو دسته بازتابی و عبوری تقسیم می‎شود. در روش بازتابی، امواج فراصوتی از یک سطح و توسط یک پروب به درون قطعه تابیده شده و دریافت امواج بازتابیده شده نیز توسط همان پروب انجام می‎گیرد. امواج فراصوتی به صورت مجموعه‎ای از پاسهای فوق العاده کوتاه مدت ارسال می‎شود و دریافت امواج در فاصله زمانی ارسال انجام می‎شود. با استفاده از زمان رسیدن امواج برگشتی از قطعه به پروب و تفسیر آنها می‎توان فاصله عیوب از پروب و نوع آنها را تعیین نمود. در شکل (6-1) تصویر شماتیکی از این روش نشان داده شده است .

ادامه مطلب...
۱۹ خرداد ۹۵ ، ۱۳:۱۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
NAFT IR

آزمون مایع نافذ

آزمون مایع نافذ


آزمون مایع نافذ را به دو طریق ، با استفاده از رنگ مرئی و فلورسنت میتوان انجام داد.بدین صورت که ابتدا سطح قطعه مورد نظر را تمیز و خشک مینماییم (سطح باید عاری از هرگونه شی خارجی مثل براده ها باشد تا مایع نافذ بخوبی داخل ترکها نفوذ نماید.)

سپس بوسیله مایع نافذ(penetrant) سطح موردنظر را می پوشانیم که میتوان این عمل را با اسپری نمودن نافذ و یا غوطه ور ساختن قطعه درون نافذ انجام داد.بر اثر خاصیت مویینگی نافذ به درون ترکها نفوذ میکند و برای اینکه از نفوذ آن اطمینان حاصل نماییم مدتی را صبر کرده(حدود 30 دقیقه) و سپس ماده نافذ اضافی را از روی سطح پاک میکنیم.

ظاهر کننده (Developer) که پودر سفید رنگی میباشد را روی سطح فوق اسپری میکنیم . ظاهر کننده باعث میشود مایع نافذ از ترکها بیرون کشیده شود و درنتیجه رنگ بر روی سطح پس میزند.

سپس بوسیله بازرسی چشمی تحت نور سفید (در صورت استفاده از رنگ مرئی) و یا نور ماورابنفش (در صورت استفاده از رنگ فلورسنتی) نشانه های رنگی ایجاد شده را مشاهده نموده و محل عیوب و ترکها مشخص میگردد.

 PT

استفاده های عمومی:

شناسایی و تشخیص محل عیوب سطحی در مواد بدون خلل و فرج

 
جهت اطلاعات بیشتر به آدرس سایت های زیر مراجعه بفرمایید:

آزمون مایع نافذ

کاربردها:

شناسایی ترک و منفذ در جوش

شناسایی عیوب سطحی در ریخته گری

شناسایی ترک ناشی از خستگی در اجسام تحت تنش

 

ادامه مطلب...
۱۹ خرداد ۹۵ ، ۱۳:۰۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
NAFT IR